Välja Lottonummer

Välja lottonummerOm man är ute efter tips och trick som resulterar i en snabb vinst får man verkligen söka under en livstid. Det finns nämligen inga genvägar som leder till en större chans för vinst då allt i slutändan är upp till slumpen.

Trots att man inte på något vis kan vinna enklare finns det strategier som leder till att man mottar en större summa pengar om det nu skulle vara så att man kammar hem vinsten. Hur går detta egentligen till?

Undvik vissa nummer

När man ska ta del av lottospel och välja de (förhoppningsvis) vinnande numren finns det ett stort antal svenskar som siktar in sig på viktiga datum. Det kan vara tal om födelsedagar, dop, helgdagar, bröllopsdagar och liknande datum som har betydelse för den enskilda individen.

Om man undviker de nummer som korresponderar med datum har man därför en större chans att bli ensam om vinsten ifall ens nummer nu skulle bli det vinnande numret. Se till så att du inte väljer de följande siffrorna:

  • 1-7 (som motsvarar dagar i veckan)
  • 1-31 (som motsvarar dagar i månaden)

Om man har möjlighet att välja andra nummer än dessa bör man ta den chansen. På så vis slipper man att dela sin potentiella vinst med ett stort antal personer.

Välj dina nummer slumpmässigt

Även om man helt på måfå skulle välja sina siffror är det inte så slumpmässigt som man kanske skulle kunna tro. Vi människor letar ofta efter vissa mönster när vi tar våra beslut, och just därför är det inte sällan som man har råkat välja exakt samma siffror som ett flertal andra spelare.

För att undvika detta problem är det bäst att välja sina siffror genom att ta hjälp av en slumpgenerator. Om man följer dessa två tips har man en mycket större chans att vinna stort när man väl kammar hem pengarna.