MultiLotto

4.8 / 5

50 % i lottorabatt upp till €30 + 10 freespins

MultiLotto

  • Många olika lottospel!
  • Möjlighet att spela casino!

Fördelar

  • Olika löpande rabbater på lottospel
  • Lista på nummer som dras ofta

Nackdelar

  • Inga ännu...

MultiLotto info

Name MultiLotto

MultiLotto är en av flera spelsidor som riktar in sig på lotterier. Tack vare det faktum att lotteri har blivit så populärt bland den svenska befolkningen har man fått alltfler spelsidor att välja mellan, men man kan gott tycka att just MultiLotto står ut i mängden. Nedan ska vi tala lite mer om varför det är värt att ta en titt eller två på MultiLottos spelsida. Full recension kan du läsa här, www.lottoguiden.se/recension/multilotto/ då vi nedan har summerat det viktigaste till dig.

Utbudet hos MultiLotto

När man talar om just lottospelen hos MultiLotto kommer man verkligen inte att bli besviken. De erbjuder nämligen 11 olika lottospel att välja mellan. Dessa lottospel är inga små okända spel heller, utan mycket populära möjligheter som ger en tillgång till riktigt utomordentliga bonusar. Ett av de spel som man kan ta del av på MultiLotto är just MegaMillions, där man har tillgång till att vinna flera hundra miljoner kronor.

Det slutar inte heller här, då MultiLotto även har spel såsom EuroJackpot, EuroMillions samt Powerball för att enbart nämnda några få.

Bonusen hos MultiLotto

Hos denne spelsida finner man en mycket intressant bonus som är uppdelad i tre olika moment. När man gör sin första insättning får man tillgång till en 50 % rabatt på ett lottospel som man själv väljer. Det är dock viktigt att komma ihåg att denne bonus har ett maxvärde på 30 euro. Ens högsta möjliga rabatt tillåter en därför att få ett lottospel 15 euro billigare.

Vid nästa insättning mottar man en lottobonus som ligger på 50 % av ens insättning. När detta väl är avklarat är MultiLotto så generösa att de erbjuder ännu en bonus. Denne bonusen ligger på så mycket som 200 %. Utöver gåvorna i form av pengar tar man även emot 100 free spins som kan användas på spelet 7 Sins. Hos MultiLotto finns det alltså mycket som man definitivt inte vill missa.