Eurolotto

4.7 / 5

Pengarna tillbaka på ditt första lottoköp

Eurolotto

  • Första lottospelet är gratis!
  • Många olika lottospel!

Fördelar

  • Garanti på första lottospelet
  • Bra kundsupport
  • Många olika betalningsmetoder
  • Möjlighet att spela nätcasino

Nackdelar

  • Inga ännu

Eurolotto info

Name Eurolotto

Nu när lottospel blir alltmer populära ser man fler och fler lottosidor som dyker upp på nätet. För att inte enbart bli en i mängden krävs det där lilla extra för att sticka ut och göra ett gott intryck på de nya besökarna. Lyckligtvis nog har Eurolotto lyckats med detta och har en stor del att erbjuda sina nya och långvariga spelare.

Ett stort antal spel att välja mellan

Det första man märker när man tar en tur över till Eurolotto är just hur stor utbudet är. För de som brinner för lottospel kan det säkerligen vara trevligt att höra hur Eurolotto erbjuder så mycket som sex olika lottospel. Alla dessa spel är mycket populära och välkända, vilket betyder att vinsterna även är mycket förträffliga. Exempel på de spel som man finner hos Eurolotto är MegaMillions, EuroMillions, Powerball samt EuroJackpot. Hos exempelvis MegaMillions har man chansen att vinna flera hundra miljoner kronor. Detta är någonting som bara inte får missas.

Några av de lottospel som man kan välja mellan tillåter en att sätta ihop sina lottorader själv, men andra har redan färdiga lottonummer som man köper. Om man inte är säker på hur alla spel går till finner man utförliga beskrivningar på Eurolottos sida.

En gåva för de nya spelarna

När man skapar ett konto hos Eurolotto kan man förvänta sig att få motta en bonus. Just hos Eurolotto mottar man denne bonus när man gör sin första insättning. De pengar som man sätter in matchas då med 100 % upp till 50 euro. Detta betyder att man kan sätta in 50 euro och då få ytterligare 50 euro att spela för. Hos Eurolotto spelar man även ett helt riskfritt förstaspel. Om man inte skulle få någon vinst på sin första lott får man alla pengarna tillbaka. Detta är därför ett ypperligt tillfälle att slå på stort.