Lottospel online

Lottospel onlineHur skraplotter fungerar är säkerligen alla medvetna om. Dessa har varit ett populärt fenomen i flera årtionden och älskas av svenskar i alla åldrar.

Trots att man kanske inte tar del av dessa skraplotter vet de flesta hur de fungerar och att man tvingas ta sig till en fysisk butik för att införskaffa sig dem.

Numera har sättet som man skrapar lotter på dock förändrats en smula. Inte behöver man längre slösa på tid, pengar och bensin för att få vara med i lotteriernas värld. Istället är det så enkelt som att starta upp sin dator och vòila! Man är plötsligt bara några knapptryck från den perfekta lottosidan.

Lotterier på nätet tillför en stor frihet för de personer som enkelt och smidigt vill spela lottospel hemifrån. Det finns dock mer än ett par lottosidor att välja mellan, och vi ska därför gå igenom några av dessa nedan för att få en överblick över vilka spelsidor som är de bästa.

Lottoland

Med 25 olika typer av lotterier har man sannerligen mycket att välja mellan hos Lottoland. Denne spelsida är en av de mest populära spelsidorna när det kommer till lotterier och det märks verkligen om man tar en titt på deras professionalism. Inte nog med att de har ett brett utbud.

De har även en utomordentlig kundsupport, skattefria uttag och en bonus som man definitivt inte säger nej till.

Den välkomstbonus som man får tillgång till hos Lottoland är en gratis rad på EuroMillions. Då potten ligger på flera hundra miljoner har man redan då chansen att bli en mångmiljonär utan att lägga några pengar på lottospel.

MultiLotto

Denne spelsida må inte ha lika många valmöjligheter som Lottoland, men elva olika typer av lottospel är fortfarande mycket imponerande. När det är dags att sätta in pengar kan man dessutom räkna med att MultiLotto har ett stort antal betalningsmetoder att välja mellan.

Liksom Lottoland är alla de vinster som man kammar hem hos MulitLotto skattefria, vilket betyder att man slipper oroa sig över att ens pengar ska rinna ut i sanden.

Välkomstbonusen hos MultiLotto består av tre olika moment, där varje moment avlöser det andra. Man får då tillgång till en mängd rabatter och matchningsbonusar som enbart gör ens upplevelse hos MultiLotto ännu mer spännande och rolig. Sist men inte minst ska man inte heller glömma de 10 free spins man får som kan användas på spelet 7 Sins.